Binnenlandse online winkel. 1 dag levertijd.
Gift card 100 EUR
Gift card 100 EUR
JERONE100EU

Gift card 100 EUR

€ 97.58
 • Mis je je maat?
Veranderen en terugkeren
Wij bieden 30 dagen recht op ruilen en retourneren
Levering binnen 1 dag vanuit Finland
Gratis verzending meer dan € 169.40 bestellen
14 dagen gratis betalingstermijn
Factuur, online betalingen, kaarten, MobilePay
 • Opties
  Gift card 100 EURGift card 150 EURGift card 200 EURGift card 30 EURGift card 50 EURGift card 500
  Productinformatie
  Kleur:
  Zwart
  Aflever status:
  In de winkel
  Fabrikant:
  Productpad:
  Productgroep:
  Cadeautips voor mannen
  Productnummer:
  JERONE100EU
 • Product beschrijving
  Perfect cadeau voor vriend, vader of vrienden! Het is ook mogelijk om een cadeaubon elektronisch te ontvangen. Kies in dit geval een elektronische cadeaukaart in plaats van een papieren kaart uit het volledige menu.

  Ons aanbod omvat dagelijks wisselende noviteiten die de laatste trends volgen. De ontvanger van de cadeaubon zal zeker de producten vinden die hij leuk vindt in ons assortiment.

  De cadeaukaart is niet cumuleerbaar met kortingscodes of andere cadeaubonnen. De cadeaukaart is 12 maanden geldig. Op de achterkant van de kaart staat een code die geactiveerd kan worden bij het afrekenen.

  De cadeaubonnen worden geleverd in een klein pakketje met een levertijd van 24 uur, dus ook als de aankoop van het cadeau tot op het laatste moment is uitgelopen, staat een snelle levering garant voor een verrassing voor de ontvanger!
  Levering binnen 1 dag vanuit Finland
  Het voorraadsaldo van het product in het magazijn van Tampere is elektronisch geverifieerd door het horloge 18:30. Het product wordt maandag direct verzonden.
  Opbrengst
  Wanneer u de maat van het product kiest, moet u zich zorgvuldig vertrouwd maken met onze pasvormevaluaties, zodat u de eerste keer slaagt. Mocht u echter niet tevreden zijn met het product, dan is retourneren eenvoudig. Lees verder: Levering & Retouren
Bestel de hele outfit
Klanten kochten ook