Binnenlandse online winkel. 1 dag levertijd.

FAQ

WAT ZIJN DE BETAALMOGELIJKHEDEN?

U kunt betalen met Walley's factuur / gedeeltelijke betaling, PayPal, Apple Pay, Google Pay, MobilePay, Pivo, Siirro, en via Paytrail of VivaWallet met online bankgegevens. Meer gedetailleerde informatie over betaalmethoden vindt u hier .


WELKE LEVERMETHODEN BIEDT JERONE AAN?

Normaal postpakket, pakketautomaat, Matkahuolto-pakket en het Express-pakket van de post.


HOEVEEL ZIJN DE BEZORGKOSTEN?

De bezorgkosten zijn gratis bij postpakketten voor bestellingen van meer dan € 60. Voor kleine bestellingen bedragen de bezorgkosten € 4,90. Thuisvervoer kost € 9,90.


HOE LANG IS DE LEVERTIJD?

De normale levertijd is 1-2 werkdagen.


VERZENDT U BUITEN FINLAND?

Ja dat doen we. Kies uw locatie bovenaan de pagina.


WAAR KAN IK MIJN PAKKET OPHALEN?

Met een trackingcode of een aankomstmelding van het dichtstbijzijnde postkantoor of het kantoor van uw keuze. Breng een identiteitsbewijs met foto mee. De bestelling die in de pakketautomaat is geplaatst, wordt opgehaald bij de door jou gekozen automaat, als deze niet vol is.


WAAROM IS MIJN MAAT NIET BESCHIKBAAR?

Als u uw maat niet kunt vinden, is deze uitverkocht. We hebben seizoensartikelen en als algemene regel krijgen we niet meer van dezelfde maat als deze op is. We houden onze voorraadhoeveelheden bewust laag, en er zijn meestal niet veel stukken van een bepaalde maat beschikbaar, zodat de uniciteit en individualiteit van onze selectie er niet onder lijdt. We vervullen de wens van onze klanten dat ze erop kunnen vertrouwen dat ze zich uniek kunnen kleden in onze kleding.


HOE WEET IK WELKE MAAT IK MOET BESTELLEN?

Bij de meeste productbeschrijvingen staan instructies voor het vinden van de juiste maat, maar als je zeker wilt zijn dat de maat klopt, kun je hier een e-mail over sturen, advies vragen in onze online support of bellen met onze klantenservice. Als u uw lengte en gewicht aangeeft, kunnen wij u makkelijker adviseren bij het vinden van de juiste maat.


HEEFT JERONE EEN WERKELIJKE WINKEL?

Voor nu, nee. U kunt producten kopen in de online winkel en bij het afhaalmagazijn.


KAN IK DE PRODUCTEN KOMEN OPHALEN OF REGELEN?

Ja dat kan. U kunt vooraf een bestelling plaatsen of interessante producten markeren, en deze dan komen schikken in ons magazijn in Tampere. U kunt hier een routebeschrijving vinden .


IK WIL PRODUCTMETEN?

Als u nauwkeurigere metingen van de producten of maatadvies wilt, neem dan contact met ons op via livechat, bel onze klantenservice of stuur een e-mail hier


GELDIGE PROMOTIES EN KORTINGEN

Actuele wedstrijden, acties en kortingscodes vind je door ons te volgen op social media op Facebook en Instagram.


WAT GEBEURT ER ALS IK HET PAKKET NIET OPHAAL?

Probeer ons van tevoren op de hoogte te stellen als u het pakket niet kunt ophalen. Daarna wordt het teruggestuurd naar ons magazijn. Na een niet-geïncasseerde remboursorder kan de levering worden uitgesloten. Voor bestellingen onder rembours die niet worden afgehaald, rekenen wij een deel van de portokosten, namelijk € 14,90.


HEBBEN DE PRODUCTEN HET RECHT VAN RETOUR?

De producten hebben een retourrecht van 30 dagen volgens de Wet Koop op Afstand vanaf het moment dat je de bestelling hebt ontvangen. De producten dienen ongebruikt te zijn, met de prijskaartjes op hun plaats en in hun eigen verpakking. Je kunt je aanpassen, maar niet gebruiken. Het retourrecht is om hygiënische redenen niet van toepassing op ondergoed, cosmetica of oorbellen. Voor de teruggave van de aftrekbare klant rekenen wij € 4,90.


HOE KAN IK MIJN BESTELLING RETOURNEREN?

Vul het retourformulier dat bij de bestelling is geleverd zorgvuldig in. Breng het pakket daarna naar het postkantoor en informeer Jerone dat het pakket een klantretour is. Het retourneren is dan gratis voor u. Meer gedetailleerde retourinstructies vindt u hier .


IK HEB BESTELD MET EEN FACTUUR, HOE WERKT EEN RETOURZENDING?

Als je de hele bestelling retourneert, betaal je alleen de retourkosten van € 4,90 plus eventuele factureringskosten. Als je een deel van de producten retourneert, kun je ofwel de waarde van de geretourneerde producten zelf van de factuur aftrekken, ofwel wachten tot de retour is verwerkt. In dat geval ontvang je een nieuwe, bijgewerkte factuur in je e-mail. Wij zullen het geld niet op de rekening bijschrijven, tenzij u al heeft geïncasseerd om de rekening te betalen.


KAN IK DE VERVALDATUM VAN DE FACTUUR WIJZIGEN OF DE FACTUUR IN TERMIJNEN WIJZIGEN?

In zaken met betrekking tot de vervaldatum en gedeeltelijke betaling raden we aan rechtstreeks contact op te nemen met de klantenservice van Walley.


KAN IK UITVERKOOPPRODUCTEN RETOURNEREN?

Ja, dat kan, mits ze verder voldoen aan de retourvoorwaarden.


HOE SNEL KRIJG IK MIJN GELD TERUG VOOR EEN RETOUR?

Retouren worden in de regel direct verwerkt, maar uiterlijk binnen een week nadat de retour bij ons is binnengekomen. Dit vereist dat de aangifte vergezeld gaat van een rekeningnummer. Houd er rekening mee dat Posti 2 tot 14 dagen nodig heeft voor retourzendingen van klanten.


WELK BEDRAG WORDT TERUGBETAALD OP MIJN ACCOUNT?

Als je alle producten van de hele bestelling hebt geretourneerd, wordt het uiteindelijke bedrag dat in de orderbevestiging staat, op je rekening gestort minus de retourkosten van € 4,90. Als u slechts een deel van uw bestelling heeft geretourneerd, wordt de waarde van de geretourneerde producten vergoed minus de verzendkosten en eventuele facturering/rembourstoeslag en retourkosten. Voor bestellingen met een kortingscode betalen we de werkelijke waarde van de producten terug.


KAN IK PRODUCTEN RUILEREN?

U kunt ruilen door ons vooraf te laten weten welk product of welke maat u wilt ruilen, dan reserveren wij de producten vooraf voor u. Je kunt ook een verzoek tot ruilen doen in de ruilkolom van het retourformulier, en als de maat is gevonden, sturen we deze naar je op.


HOE VAAK KRIJG JE NIEUWS?

Elke dag gaan er nieuwe items in de uitverkoop! Aangezien de snelste de meest populaire maten krijgen, is het de moeite waard om het nieuws vaak te volgen.


IK BEN MIJN GEBRUIKERS-ID / WACHTWOORD VERGETEN - WAAR KAN IK EEN NIEUWE KRIJGEN?

Uw e-mailadres waarmee u zich heeft geregistreerd, dient als uw gebruikersnaam. U kunt een nieuw wachtwoord bestellen door bovenaan op de knop "Inloggen / Registreren" te drukken en vervolgens op "Wachtwoord vergeten?" - tekst.


KAN IK PER TELEFOON OF E-MAIL BESTELLEN?

Ja dat kan. In dit geval werken echter alleen rembours en factuur als betaalmethode.