Binnenlandse online winkel. 1 dag levertijd.

Betaalmethodes

Walley

In samenwerking met Walley bieden wij de mogelijkheid om op rekening te betalen. Wanneer u een factuur als betaalmethode kiest en u de mogelijkheid van een factuur krijgt, ontvangt u de bestelde goederen voordat u ze betaalt.

U kunt het volledige bedrag van de factuur in één keer betalen of, als u de mogelijkheid krijgt om met rekeningtegoed te betalen, verdeel de betaling dan in kleinere delen door op de vervaldatum ten minste het op de factuur vermelde minimumbedrag te betalen. Om de factuur in termijnen te betalen, moet u, na ontvangst van de factuur, een kredietovereenkomst met Walley ondertekenen door in te loggen op Mijn pagina's op my.walley.fi.

Als u ervoor kiest om per factuur of creditcard te betalen, kunt u de bestelling alleen plaatsen op uw vaste adres in het bevolkingsregister. U moet ten minste 18 jaar oud zijn op het moment van bestellen en Walley zal uw kredietinformatie controleren bij het bestellen. Bij vertraagde betalingen worden wettelijke aanmaningskosten en incassokosten in rekening gebracht, evenals rente voor de vertraagde periode.

U kunt de volledige voorwaarden en informatie over Walley Invoice en Overdispositie krijgen via de volgende links:

Algemene facturering, rekeningtegoed en termijnbetalingen

Standaard Europese voorwaarden consumentenkredietinformatie

Paytrail

Online betalen gaat via de website van Paytrail Oyj.

Betalingen met Visa, Visa Electron of MasterCard

Als u met Visa, Visa Electron of MasterCard wilt betalen, treedt Jerone alleen op als marketeer van producten en diensten en levert de producten ook aan de koper. Paytrail Oyj is verantwoordelijk voor klachten.

Paytrail Oyj treedt op als verkoper van het product voor betalingen met Visa-, Visa Electron- of MasterCard-kaarten, en de transactie komt tot stand tussen de klant en Paytrail Oyj. De verkoper is verantwoordelijk voor alle verplichtingen met betrekking tot de transactie. Paytrail Oyj is ook de ontvanger van de betaling.br>Telefoon: 0207 181830

Online banken
Paytrail Oy (2122839-7) implementeert in samenwerking met Finse banken en kredietinstellingen de betalings- en financieringsdienst met betrekking tot online bankbetalingen. Paytrail Oyj koopt de betaling en boekt deze bij de handelaar. Vanuit het oogpunt van de gebruiker werkt de service net als traditionele online betalingen.

VivaWallet

De algemene betalingsvoorwaarden van Viva Wallet zijn hier te vinden: https://www.vivawallet.com/terms-and-conditions

Postiennakko

Vanwege niet-ingewisselde postorderbestellingen controleren we alle beschikbare informatie over de klant voordat we deze verzenden. Niet-gepickte bestellingen veroorzaken extra kosten voor Jerone, daarom behouden we ons het recht voor om het klantaccount te sluiten en niet opnieuw te verkopen als er reden is om te vermoeden dat het dezelfde klant is. Voor een niet-afgehaalde remboursopdracht brengen wij de klant € 14,90 in rekening.

Nouto

Kiest u voor afhalen in plaats van verzenden, dan kunt u doordeweeks naar ons afhaalmagazijn komen op: tussen 11 en 16. We raden aan om voor aankomst in het magazijn onze aanwezigheid te bevestigen door te bellen met de klantenservice 0408280202 of LiveChat. Buiten openingstijden zijn wij op afspraak geopend! Wij helpen u graag ter plaatse de juiste maat te vinden. De producten moeten worden opgehaald bij het magazijn op Sulapuronkatu 1 P 10, 33700, Tampere.